Så här fungerar det

VI TRÄFFAS TILLSAMMANS MED DIN HUND

Du hör av dig till mig och vi bokar upp ett kostnadsfritt möte. Förslagsvis hemma hos dig, så att jag och din hund får träffas.

Under mötet har du möjlighet att önska hur du skulle vilja ha det upplagt kring din hund. Jag försöker i största möjliga mån tillgodose dina önskemål så att vi alla (du, din hund och jag) blir nöjda.

Några enkla förutsättningarna gäller dock för att Hundmorsan ska kunna bli din dogwalker-haninge. Din hund skall fungera i grupp och helst kunna gå i koppel utan att dra. Första månaden är en prova-på period för både dig, din hund och mig. Under denna månad är det ingen uppsägningstid. Väljer du sen att fortsätta så övergår det till att bli ett månadsabonnemang. När man har ett månadsabonnemang är uppsägningstiden en kalendermånad. Uppsägningstiden gäller för båda parter med undantag för om hunden visar ett aggressivt beteende.

Hundmorsan är godkänd för F-skatt och har ansvarsförsäkring. Väljer du att anlita mig så skriver vi ett kontrakt samt en nyckelkvittens innan vi kör igång.

Hundmorsans priser hittar du här.